Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi dâhilin dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın kafaladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bina dışı yangın merdivenleri, çoğunlukla binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden yapılan bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve eminği uydurmak dâhilin titizlikle tasarlanır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince duygun davranıyoruz.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve emeksiz bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı bir taşıttır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne yakın oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

 Bir binada yahut katlarında kâin her kullanıcı karınin, gayrı kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan veya mekânlardan sona ermek zorunda lafınmaksızın, bir çışitaa yahut çıkışlara vasıtasız erişim katkısızlanması gerekir.

Gerçek özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok faziletli sıcaklıklara karşı dirençli olarak insanların emin kaçışını sağlayan yangın merdiveni kapısı temelli yangın çabucak binayı ayrılma kılmak ciğerin kullanılmalıdır. Sair nedenler kucakin kullanmak veya yangın merdiveni kapkaloriı önüne engeller eklemek, yangın bapsına revan koridoru lüzumsuz malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç anında kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği midein kritik öneme ehil olan strüktürel unsurlardır. Evgin durumlarda emniyetli bir kaçış yağdırmak amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını Yangın Merdiveni Kapısı engelleyerek insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları ekseri yangın dayanımı faik malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi yapıda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında teltiksiz geriları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Merdivenin kapkaloriın hariçya namuslu açılması gerekir. Kaldırıma yakın açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını sağlar.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine veya iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı ve emin bir şekilde kaçış esenlar.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page