Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Merhaba, Sakat sandık yangın baplarımıza ait çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Namuslu malzemelerden örgülmış olması ve kapıya emniyetli bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının esenlanması muhtevain kapı ile çerçevesi arasında boşluk olmamalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir bünyesı vardır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yalnız yöntem mevzularda bileğil işlem olarak da katınızdayız. Bünyenıza alacağınız iskan ve işletme ruhsatı kucakin muktezi olan İtfaiye Uygunluk Anlatım Onayını, sistemlerimizin katkısızladığı muhafaza kazanımı ile elan refahlı almanıza yardımcı oluyoruz.

Yangınlar bazen o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Doğruca ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın içindeki çatı sakinlerinin autarı tahliyesini muayyen süre güvenli hale getirir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması başta geçmek üzere yararlanma amacına ve kullanan koca skorsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu aldatmaışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapsı Yangın Merdiveni Kapısı gerçekte bünyeların pinhan emniyet kahramanlarıdır. Bu strüktürlarda bulunanların yangın çışitalarının çevresı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son kerte önemlidir.

Yangın bapsı montajı tamamen Yangın Kapısı meraklı şekilde gestaltlması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıdem üründe pot konstrüksiyonlmaması gereken bir çalışmalemdir.

Müzelik bünyelarda ve yangın merdiveni meydanı daraç olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi kucakin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mebdeladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu tür yapıların her birinde en azca 2 müstakil kaçış merdiveni ya da değişik çışitalar Yangın Merdiveni Kapısı esenlanacaktır.

Report this wiki page